Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 13/10/2020
Μαρμελάδα ντομάτας για ποικιλία αλλαντικών και τυριών

  Μαρμελάδα ντομάτα για τυριά και κρέας

https://www.argiro.gr/recipe/marmelada-ntomata-gia-tyria-kai-kreas/

 

ΤΙΤΛΟΣ: ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ

 

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ΝΤΟΜΑΤΕΣ

1 φλ. ΖΑΧΑΡΗ

5 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

1 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

2 -3 ΠΡΕΖΕΣ ΚΥΜΙΝΟ

2- 3 ΠΡΕΖΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ

2-3 ΠΡΕΖΕΣ ΜΠΟΥΚΟΒΟ

3 -4 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ

1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ

2 -3 ΜΠΑΧΑΡΙΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΣΤΑΦΥΛΙΑ

ΚΑΡΥΔΙΑ

100 γρ. ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ

100 γρ. ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

80 γρ. PROSCIUTTO

100 γρ. ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

100 γρ. ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

100 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΚΡΑΚΕΡ Ή ΦΕΤΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΨΩΜΙΟΥ

 

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΖΑΧΑΡΗ

ΑΛΑΤΙ

ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5΄

ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄

ΔΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΤΟΥΛΠΑΝΙ

ΙΣΟΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΒΑΖΑ ΤΩΝ 250γρ.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ, ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ