Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 29/10/2020
Σαλάτα με κινόα & γαλοπούλα

ΥΛΙΚΑ

1 φλ. ΚΙΝΟΑ

1 φλ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ 

1 κ.σ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΥΤΕΡΗ

1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

300 γρ. ΦΥΛΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ BABY

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΡΟΚΑ

2 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ

2 κ.σ. ΔΥΟΣΜΟ

10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

150 γρ. TYRI HAVARTI ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

3 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ 

ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ

1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

 

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΑΣΜΕΝΗ ΚΙΝΟΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΚΑ

ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΤΑ ΚΥΒΑΚΙΑ TOY TYΡΙΟΥ  HAVARTI

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΑΪΜ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

 

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/salata-kinoa-kai-kotopoulo/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ