Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 19/11/2020
Noodles κόμπρας του Άνταμ Κοντοβά

 Τα Νούντλς (Noodles) της Kόμπρας του Άνταμ Κοντοβά

https://www.argiro.gr/recipe/ta-noodles-tis-kompras-tou-antam-kontova/

 

ΣΥΝΤΑΓΗ 3: ΤΑ NOODLES ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜ ΚΟΝΤΟΒΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ: KNORR

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

½ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

30 γρ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ

30 γρ. ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ KNORR

50 γρ. ΜΙΣΟ

50 γρ. ΣΑΚΕ

ΛΙΓΗ FISH SAUCE

NOODLES ΑΒΓΟΥ KNORR

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΜΠΡΑ

100 γρ. ΚΟΤΣΟΥΤΖΑΝ

100 γρ. ΖΑΧΑΡΗ

40 γρ. ΣΑΚΕ

40 γρ. ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ KNORR

60 γρ. ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ

10 γρ. ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ

10 γρ. ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

10 γρ. FISH SAUCE

1 κ.γλ.  ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

2 κ.γλ.  ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΛΑΪΜ

1 κ.γλ. ΠΑΣΤΑ ΤΑΜΑΡΙΝ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

50 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

50 γρ. ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ

50 γρ. ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ

10 γρ. ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

50 γρ. ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟ ΚΟΤΣΟΥΤΖΑΝ

ΤΟ ΤΑΜΑΡΙΝ

ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΤΗ FISH SAUCE

ΤΟ ΣΑΚΕ

ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ KNORR

TO ΧΥΜΟ ΛΑΪΜ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ FISH SAUCE

ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΤΗ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ KNORR

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ NOODLES KNORR

ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ

ΤΟ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ