Τα Νούντλς (Noodles) της Kόμπρας του Άνταμ Κοντοβά
https://www.argiro.gr/recipe/ta-noodles-tis-kompras-tou-antam-kontova/
ΣΥΝΤΑΓΗ 3: ΤΑ NOODLES ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜ ΚΟΝΤΟΒΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ: KNORR
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
½ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
30 γρ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ
30 γρ. ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ KNORR
50 γρ. ΜΙΣΟ
50 γρ. ΣΑΚΕ
ΛΙΓΗ FISH SAUCE
NOODLES ΑΒΓΟΥ KNORR
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΜΠΡΑ
100 γρ. ΚΟΤΣΟΥΤΖΑΝ
100 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
40 γρ. ΣΑΚΕ
40 γρ. ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ KNORR
60 γρ. ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ
10 γρ. ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ
10 γρ. ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ
10 γρ. FISH SAUCE
1 κ.γλ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
2 κ.γλ. ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΛΑΪΜ
1 κ.γλ. ΠΑΣΤΑ ΤΑΜΑΡΙΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
50 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
50 γρ. ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΡΑΠΙΚΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ
50 γρ. ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ
10 γρ. ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ
50 γρ. ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟ ΚΟΤΣΟΥΤΖΑΝ
ΤΟ ΤΑΜΑΡΙΝ
ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ
ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΤΗ FISH SAUCE
ΤΟ ΣΑΚΕ
ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ
ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ KNORR
TO ΧΥΜΟ ΛΑΪΜ
ΤΟ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟΥ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ
ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ FISH SAUCE
ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΤΗ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ KNORR
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ NOODLES KNORR
ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ
ΤΟ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΚ ΤΣΟΪ