Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 31/12/2020
Τραγανά μπισκότα με σαλάμι και παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας

λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα

σουσάμι

μαυροκούκι

παπαρουνόσπορο

χοντροσπασμένα πιπέρια διάφορα

ανθό αλάτι

6 φέτες σαλάμι αέρος με παρμεζάνα IFANTIS

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με ένα μικρό κουπ πατ κόβουμε δισκάκια ζύμης και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα όπυ έχουμε στρώει αντικολλητικό χαρτί.

Τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Πασπαλίζουμε λίγα με σουσάμι, λίγα με μαυροκούκι, λίγα με χοντροσπασμένα πιπέρια και αφήνουμε λίγα σκέτα.

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC σε αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για 5΄ στην αρχή.

Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180 οC Συνεχίζουμε το ψήσιμο, για 15΄ μέχρι να ροδίσουν.

 

Τα αραδιάζουμε σε δίσκο και τα σερβίρουμε με φέτες σαλάμι αέρος με παρμεζάνα.

 

https://www.argiro.gr/recipe/tragana-mpiskota-sfoliatas/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ