Σαλάτα με παντζάρια
https://www.argiro.gr/recipe/salata-me-pantzari/
2 μέτρια παντζάρια ωμά
1 μικρό κομμάτι κουνουπίδι
1 καρότο
1 πράσινο μήλο με την φλούδα
2 κ.σ. φιλέ αμυγδάλου
2 φλ. baby σπανάκι
1/2 φλ. ρόδι καθαρισμένο
Λίγα φύλλα δυόσμου
100 γραμ. μπλε τυρί Δανίας CASTELLO DANABLU
-Για το dressing
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κλασική κρέμα βαλσαμικού KALAMATA PAPADIMITRIOU
χυμό και ξύσμα από μισό πορτοκάλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το παντζάρι και το τρίβουμε ωμό σε ένα μπολ τρίβουμε και το καρότο. Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το αλέθουμε στο μπλέντερ να γίνει σαν κους κους. Κόβουμε το πράσινο μήλο με τη φλούδα του σε μικρά καρέ. Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε για λίγα λεπτά το φιλέ αμυγδάλου να καβουρδιστεί
Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά πασπαλίζουμε με το ρόδι ,τα τρίμματα μπλε τυρί και το φιλέ αμυγδάλου.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε την σαλάτα