Στην αρχή της εβδομάδας αναζητούμε τη χρυσή τομή για νόστιμα, αλλά και ισορροπημένα πιάτα. Η Αργυρώ ξεκινά με κοτόπουλο παπρικάζ – ένα διάσημο πιάτο της Ουγγαρίας με αρκετή πάπρικα και στη συνέχεια υποδέχεται τον διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου, που μας δίνει συμβουλές για σωστή διατροφή. Μαζί ετοιμάζουν τραγανή σαλάτα με φυτικά μπιφτέκια, μία εξαιρετική επιλογή για ελαφρύ γεύμα και για το τέλος έχουμε τρυφερό κουνουπίδι γιαχνί, μία ελληνική παραδοσιακή συνταγή.
#OraGiaFagito