Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/09/2020
Μπισκοτογλυκό ψυγείου βανίλια-σοκολάτα | 01/09/2020

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ

1 ½ lt ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ   

1/2 φλ. ΖΑΧΑΡΗ

6 κ.σ. ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

1 ΦΑΣΟΛΙ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

1 lt ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

1/3 φλ. ΖΑΧΑΡΗ

4 κ.σ. ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ  (80 ΓΡΑΜ.)

1 κ.σ. ΚΑΚΑΟ

1/2 φλ. ΞΥΣΜΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ

1½ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ

1φλ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

2 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ

90 γρ. ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΚΡΑΤΑΜΕ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ

BAZOYME TO ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΚΡΑΤΑΜΕ 1 ΦΛ. ΓΑΛΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ

 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑΨΑΚΙ 24Χ30 ΕΚ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ

ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ