Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 10/09/2020
Γλυκιά πίτα με σφολιάτα και ροδάκινα

2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ   

125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΟ

125 γρ. ΖΑΧΑΡΗ

125 γρ. ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

1 κ.γλ.ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

1 συσκ. ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΕ ΧΥΜΟ

2 ΑΒΓΑ

1 κ.σ. ΛΙΚΕΡ ΦΡΟΥΤΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗ

1 ΚΡΟΚΟ

1 κ.σ.  ΝΕΡΟ Ή ΓΑΛΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

1 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ALFA

ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΤΟ 1Ο ΦΥΛΛΟ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΔΙΣΚΟ

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ

ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΛΙΚΕΡ

ΑΒΓΑ

ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

 

 

ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ

 

ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ