2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΟ
125 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
125 γρ. ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
1 κ.γλ.ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 συσκ. ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΕ ΧΥΜΟ
2 ΑΒΓΑ
1 κ.σ. ΛΙΚΕΡ ΦΡΟΥΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗ
1 ΚΡΟΚΟ
1 κ.σ. ΝΕΡΟ Ή ΓΑΛΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
1 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ALFA
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΤΟ 1Ο ΦΥΛΛΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΔΙΣΚΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ
ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΛΙΚΕΡ
ΑΒΓΑ
ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ