Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 10/09/2020
Σαλάτα Caesar

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
½ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ

1/2 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

600 γρ. ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕΤΟ ΨΗΜΕΝΟ

1 ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΑΡΟΥΛΙ

6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

2 κ.σ. ΦΥΛΛΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ

1 φλ.   ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ
100 γρ. ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
  

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ

1 ΚΡΟΚΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

2 κ.σ. ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

4 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ (ΛΑΔΙΟΥ)

1/2 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180ο
C

ΧΤΥΠΑΜΕ

ΣΚΟΡΔΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ

ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄

 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 10 ΛΕΠΤΑ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ  

ΣΕ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΡΟΥΤΟΝ

ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ

ΤΟ ΜΙΣΟ ARLA ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΜΑΪΝΤΑΝΟ

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙΑΤΑ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΚΡΟΚΟ

ΣΚΟΡΔΟ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ