ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
½ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ
1/2 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
600 γρ. ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕΤΟ ΨΗΜΕΝΟ
1 ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
2 κ.σ. ΦΥΛΛΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ
1 φλ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ
100 γρ. ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
1 ΚΡΟΚΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
2 κ.σ. ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
4 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ (ΛΑΔΙΟΥ)
1/2 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180ο C
ΧΤΥΠΑΜΕ
ΣΚΟΡΔΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ
ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 10 ΛΕΠΤΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
ΣΕ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΡΟΥΤΟΝ
ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
ΤΟ ΜΙΣΟ ARLA ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙΑΤΑ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ
ΚΡΟΚΟ
ΣΚΟΡΔΟ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ