ΣΑΜΠΛΕ ΜΠΡΕΤΟΝ
ΥΛΙΚΑ
250γρ. ΑΛΕΥΡΙ
25γρ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
5γρ. ΑΛΑΤΙ
175γρ.ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ
190γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
4 ΚΡΟΚΟΥΣ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ
ΑΛΕΥΡΙ
ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΑΛΑΤΙ
ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ
ΒΟΥΤΥΡΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ
ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 -3 ΩΡΕΣ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄ΣΤΟΥΣ 170ο C
ΚΡΕΜΕ ΛΕΜΟΝΙ/ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΥΛΙΚΑ
150 ml ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙOY
3γρ. ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙOY
10γρ. ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
150 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
5 ΑΒΓΑ
150γρ. ΖΑΧΑΡΗ
5 φύλλα ΖΕΛΑΤΙΝΗ
250γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ
ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΞΥΣΜΑΤΑ
ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΧΤΥΠΑΜΕ
ΑΒΓΑ ΜΕ
ΖΑΧΑΡΗ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΖΕΛΑΤΙΝΗ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ
ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΣΑΝΤΙΓΥ ΛΑΪΜ
ΥΛΙΚΑ
250γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
40γρ. ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ ΛΑΪΜ
ΒΑΖΟΥΜΕ
ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
ΞΥΣΜΑ ΛΑΪΜ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΖΑΧΑΡΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΠΛΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΕ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
https://www.argiro.gr/recipe/lemon-pie-sable-breton/