ΣΥΝΤΑΓΗ 2: MAC & CHEESE
ΧΟΡΗΓΟΙ: KNORR, ARLA,
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ
1 ΚΥΒΟ ΖΩΜΟ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ KNORR
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 φλ. ΜΙΧ ΤΥΡΙΩΝ ARLA PASTA & GRATINAR
1/3 φλ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟΥ ΨΩΜΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
11/2 λίτρο ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
6 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
3 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 ΠΡΕΖΕΣ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 ΚΥΒΟ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ KNORR
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
ANAKATEYOYME
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΗΞΕΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΞ ΤΥΡΙΩΝ ARLA PASTA & GRATINAR
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞ ΤΥΡΙΩΝ ARLA PASTA & GRATINAR
TA ΨΙΧΟΥΛΑ ΨΩΜΙΟΥ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ
Mac and cheese με κοφτό μακαρονάκι και 4 τυριά στο φούρνο
https://www.argiro.gr/recipe/kofto-makaronaki-4-tyria-sto-fourno-mac-and-cheese/