Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/11/2020
Βασική ζύμη πίτσας σε ελληνική εκδοχή

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

500 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

320 ml ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ

1 ΚΥΒΟ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ Ή 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ

1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ

1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

11/2 γλ. ΑΛΑΤΙ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ

1 φλ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

125 γρ. ΚΑΣΕΡΙ

11/2 φλ. ΚΥΒΑΚΙΑ ΦΕΤΑΣ

½ φλ. ΕΛΙΕΣ

1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΡΙΓΑΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΜΠΟΛ

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ

 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΡΙΓΑΝΗ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΕΛΙΕΣ

ΦΕΤΑ

ΠΙΠΕΡΙΑ

ΚΑΣΕΡΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/basiki-zimi-gia-pitsa/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ