Submarines sandwich
https://www.argiro.gr/recipe/submarines-sandwich/
VEGAN SUBMARINE SANDWICH
ΥΛΙΚΑ
360 γρ. φυτικά κεφτεδάκια ΕSTI
2 φλ. έτοιμη σάλτσα τομάτας
2 ψωμάκια μακρόστενα
4 φέτες φυτικό τσένταρ ΕSTI
3 κ.σ. μουστάρδα με λιγότερο αλάτι KALAMATA PAPADIMITRIOU
ελαιόλαδο
1 κλ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σε βαθύ τηγάνι. Την τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και τη ρίγανη.
Βουτάμε τα φυτικά κεφτεδάκια (plant-based meatballs) στη σάλτσα που βράζει. Σκεπάζουμε και βράζουμε για 15′.
Κόβουμε κατά μήκος τα ψωμάκια χωρίς να τα χωρίσουμε τελείως.
Βάζουμε μουστάρδα στα ψωμάκια.
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς °C. Σε ταψάκι βάζουμε τα μισά με το άνοιγμα προς τα πάνω και ψήνουμε για 5'.
Γεμίζουμε με φυτικά κεφτεδάκια και σάλτσα και προσθέτουμε το φυτικό τσένταρ και επιπλέον μουστάρδα.
Ψήνουμε για 5′ μέχρι να λιώσει το φυτικό τσένταρ και να ποτίσουν τα ψωμάκια με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
https://www.argiro.gr/recipe/submarines-sandwich/