Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 09/09/2021
Μεσογειακά wrap με κροκέτες μπακαλιάρου | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 09/09/2021

ΥΛΙΚΑ

4 τορτίγιες

8 peskitos μπακαλιάρου PESCANOVA

καρδιές μαρουλιού

4 κ.σ. guacamole IFANTIS

1 λάϊμ

λίγο μαϊντανό

ντοματίνια

αγγούρι

1 φρέσκο κρεμμύδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τα peskitos μπακαλιάρου, 13΄στους 220ο .

Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, το αγγούρι και το κρεμμύδι.

Κόβουμε τις καρδιές μαρούλι.

Ζεσταίνουμε ελαφρά την τορτίγια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για λίγα λεπτά.

Βάζουμε την πίτα στον πάγκο. Αλείφουμε με guacamole.

Βάζουμε λίγο μαρούλι προσθέτουμε τα peskitos, lime,την τομάτα, το αγγούρι, το κρεμμύδι.

Ραντίζουμε ελαφρά τα υλικά και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Τυλίγουμε την τορτίγια και σερβίρουμε.

 

https://www.argiro.gr/recipe/mesogeiaka-fish-wraps-me-kroketes-mpakaliarou/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ