Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/09/2021
Σάντουιτς με αυγοσαλάτα | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 23/09/2021

ΥΛΙΚΑ

12 αυγά βρασμένα

8 φέτες ψωμί του τοστ

6 κ.γ. LURPAK SOFT αλατισμένο

4 κλωνάρια σέλερι (κομμένα σε μικρά καρέ)

5 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους

2 καρότα ωμά (τριμμένα σε χοντρό τρίφτη)

2-3 πρέζες καστανή ζάχαρη

⅓ φλ. ελαιόλαδο

1 φλ. μαγιονέζα (σπιτική ή εμπορίου)

1 κ.σ. μουστάρδα με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU

2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

λίγη κάπαρη προαιρετικά

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

2 κ.σ. ξίδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε σαλατιέρα. Φρέσκα κρεμμυδάκια, σέλερι, καρότο και μυρωδικά. Καθαρίζουμε τα βρασμένα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Τα προσθέτουμε στο μπολ με τα υλικά για την αυγοσαλάτα. Προσθέτουμε στην αυγοσαλάτα τη  μαγιονέζα. Μπορείς να βάλεις από ένα έως ενάμισι φλιτζάνι μαγιονέζα. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την μουστάρδα.Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι και ανακατεύουμε. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά. Στην σαλάτα αυτή όλα τα υλικά πρέπει να ανακατευτούν σωστά και να μην ξεχωρίζεις τα κομμάτια αυγού. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο κι αν χρειάζεται επιπλέον ξύδι. Βάζουμε soft στο ψωμί τοστ και απλώνουμε την αυγοσαλάτα. Κόβουμε σε τρίγωνα το σάντουϊτς.

https://www.argiro.gr/recipe/augosalata-pasxalini/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ