Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 18/11/2021
Ελληνική πίτσα μπιάνκα

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. ζύμη για πίτσα KANAKI

200 γρ. ξινομυζήθρα

100 γρ. μοτσαρέλα

φρέσκια ρίγανη

φρέσκο θυμάρι

φρέσκο δεντρολίβανο

αποξηραμένες καυτερές πιπερίτσες

ντοματίνια

λιαστές ντομάτες

φύλλα ρόκας

πιπέρι

ανθό αλατιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ρηχό, ελαφρώς λαδωμένο, ταψάκι. απλώνουμε τη ζύμη με τα δάχτυλα μέχρι να καλύψει όλο το ταψί.

Απλώνουμε τα τυριά. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και θυμάρι. Προσθέτουμε τις καυτερές πιπερίτσες. Αλατοπιπερώνουμε.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα. Ψήνουμε για 20΄ περίπου, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.

https://www.argiro.gr/recipe/zimi-gia-pitsa-afrati/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ