Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ - 24/12/2021
Mocktail Paloma | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 24/12/2021

200 ml χυμό ροδιού

χυμό από ½ ροζ γκρέιπφρουτ

χυμό από 1 λάιμ

150 ml σόδα αναψυκτικό

2 κ.σ. σιρόπι τζίντζερ

Για το σιρόπι τζίντζερ 2 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

½ φλ. νερό

10 φύλλα δυόσμου

1 μικρή φλούδα λάιμ

Για το σερβίρισμα

γκρέιπφρουτ

λάιμ

δεντρολίβανο

δυόσμο

ρόδι καθαρισμένο

πάγο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το σιρόπι τζίντζερ, σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το μέλι το τζίντζερ το

λάιμ (φλούδα ) και νερό. Από την ώρα που θα πάρει βράση βράζουμε για 2’.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον δυόσμο.

Αφήνουμε στην άκρη για 10’.

Σουρώνουμε το σιρόπι και το διατηρούμε στο ψυγείο για τα cocktails.

Βρέχουμε το χείλος 2 ποτηριών και τα βουτάμε σε ζάχαρη να ντυθούν.

Βάζουμε στα ποτήρια τριμμένο πάγο.

Ισομοιράζουμε τα υλικά χυμό ρόδι, χυμό γκρέιπφρουτ, λάιμ, σιρόπι

τζίντζερ και τα καθαρισμένα ρόδια κι ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε την σόδα ανακατεύουμε και γαρνίρουμε το ποτήρι.

Γαρνίρουμε με φέτα γκρέιπφρουτ ,φέτα λάιμ και βότανα ολόκληρα κλωνάρια.

https://www.argiro.gr/recipe/virgin-paloma/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ